Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Especialitats

Columna

A TMEH treballem de la mà del l'Institut Avançat de Cirurgia de Columna (ICAC), un centre líder a Espanya dedicat a les tècniques quirúrgiques més avançades i a millorar la qualitat de vida dels seus pacients. Gràcies a aquesta aliança, oferim un enfocament integral i especialitzat per al tractament d'afeccions de la columna vertebral.

Què és l'ICAC (Institut de cirurgia avançada de columna)?

L'ICAC és reconegut per la seva experiència en cirurgia de columna mínimament invasiva i compta amb un equip de cirurgians altament capacitats, recolzats per més de 10.000 operacions d'èxit. La seva missió és clara: proporcionar tècniques quirúrgiques d'avantguarda que ofereixin una recuperació ràpida i eficient.

Cirurgies de columna avançades i eficients. Un 80% de la nostra societat pateix problemes d'esquena al llarg de la seva vida. L'equip d'ICAC, liderat pel Prof. Dr. Ghassan Elgeadi, utilitza metodologia d'avantguarda per tractar una àmplia gamma de patologies relacionades.

Estan especialitzats en procediments mínimament invasius, emprant les últimes eines i tècniques per proporcionar resultats òptims. L'ús de tecnologia endoscòpica es caracteritza per les incisions de només uns mil·límetres que redueixen el temps de recuperació i permeten als pacients reprendre la seva vida quotidiana amb rapidesa. A més, ajuda a visualitzar la columna vertebral amb detall, assegurant intervencions segures i precises.

Algunes de les intervencions més destacades inclouen:

Cirurgia completament endoscòpica

Intervencions realitzades utilitzant un endoscopi per accedir i tractar àrees internes del cos sense necessitat de grans incisions. Pioners i referents en endoscòpia avançada de columna vertebral.

Cirurgia amb làser endoscòpic

Combina l'ús d'un endoscopi i tecnologia làser per realitzar tallades precises i minimitzar el dany als teixits circumdants.

Tractaments intradiscales i articulars amb teràpies biològiques

Implica la injecció de substàncies com plasma ric en plaquetes o cèl·lules mare, en discs intervertebrals o articulacions per promoure la curació i reduir la inflamació.

Cirurgia de fusió FESS mínimament invasiva

Busca fusionar certes estructures òssies o articulars amb un impacte mínim en el teixit circumdant, utilitzant tècniques com la Full Endoscopic Surgery (FESS, per les seves sigles en anglès).

Reconstrucció discal lumbar

Destinat a restaurar o substituir discs intervertebrals danyats a la regió lumbar per recuperar la funcionalitat i alleujar el dolor.

Radiofreqüència i infiltracions de columna

Un procediment que utilitza agulles especials per tractar el dolor crònic d'esquena.

Artrodesi lumbar posterior

Fusió de vèrtebres lumbars per estabilitzar la columna i reduir el dolor.

Fractures i cirurgia reconstructiva

Anàlisi i tractament de lesions greus de la columna vertebral.

Pròtesi cervical anatòmica

Ús de pròtesis innovadores per restaurar la mobilitat cervical.

Artrodesi cervical anterior

Tècnica per fixar una part de la columna cervical mitjançant plaques de titani.

Microcirurgia de columna vertebral

Microdiscectomia per al tractament d'hèrnies discals.

TMEH i ICAC han unit forces per oferir les millors solucions a tots aquells que pateixen problemes d'esquena. Amb aquesta col·laboració, reforcem el nostre compromís de proporcionar atenció mèdica de la més alta qualitat, amb solucions personalitzades i centrades en el benestar del pacient. Si necessites tractament per afeccions de la columna vertebral, estàs en les millors mans.