Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Especialitats

Espatlla

Especialitats en Traumatologia de l'Espatlla a TMEH - Clínica Teknon

Benvingut a la secció de Traumatologia de l'Espatlla a TMEH, el despatx del reconegut traumatòleg Dr. Aleix Vidal a la Clínica Teknon. El nostre equip, format per especialistes en diverses àrees de la traumatologia, aborda amb precisió i experiència una àmplia gamma de lesions i condicions de l'espatlla.

Anatomia de l'Espatlla i Tipus de Lesions:

L'articulació de l'espatlla, una estructura complexa formada pel húmero, l'escàpula i la clavícula, es divideix en dos espais articulats crucials: l'espai subacromial i l'articulació glenohumeral. Aquí, els tendons del mànec rotador, format per suprespinós, infraespinós, terès menor i subescapular, juguen un paper fonamental.

Principals Condicions de l'Espatlla:

 1. Tendinitis i Ruptura del Tendó:
  • Els nostres especialistes aborden les lesions del mànec rotador causades per traumatismes o desgast. Oferim tractaments personalitzats per a una recuperació efectiva.
 2. Impacte Subacromial:
  • L'acromion més gruixut que provoca símptomes com el dolor nocturn es tracta amb enfocaments conservadors i, en casos avançats, amb cirurgia artroscòpica per eliminar l'engrossiment.
 3. Luxació de l'Espatlla:
  • Des de luxacions incompletes fins a desplaçaments complets, el nostre equip ofereix tractaments conservadors i, si és necessari, cirurgia artroscòpica amb resultats satisfactoris.
 4. Esquena del Llançador:
  • En esports com el handbol i el tennis, abordem lesions dels lligaments superiors i del mànec rotador. Oferim tractaments conservadors i cirurgia artroscòpica per a una recuperació òptima.
 5. Luxació de la Clavícula:
  • Tractem les lesions dels lligaments de la clavícula amb mètodes avançats, incloent la cirurgia artroscòpica per a resultats estètics i una recuperació més còmoda.
 6. Tendinitis Calcificada:
  • En casos de calcificació del mànec rotador, els nostres especialistes ofereixen tractaments conservadors i, si és necessari, cirurgia artroscòpica per eliminar la calcificació i facilitar la rehabilitació.

A TMEH, el nostre enfocament multidisciplinari i l'experiència del Dr. Aleix Vidal garanteixen solucions personalitzades i avançades per a totes les condicions de l'espatlla. Descobreix com podem fer la diferència en la teva recuperació a la Clínica Teknon.