Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia
08/02/2023

DUATLO SOLIDARIA

Ens agraden els reptes. Des de fa anys l'Associació Aran (https://universalarthroscopy.org), imatge de la responsabilitat social corporativa de TMEH, organitzem missions per formar metges traumatòlegs que viuen a zones del món que estan en vies de desenvolupament. Aquestes manquen de les oportunitats que nosaltres sí que tenim per poder-se formar i donar millor atenció especialitzada als seus pacients. Tot això requereix un esforç econòmic, individual, organitzatiu, treball en equip i tecnològic, que un cop engegat seguirà donant els seus fruits a través del temps.

L'esport en condicions de dificultat, com pot ser córrer per senders nevats i contrarellotges d'esquí de muntanya, també requereixen els mateixos esforços ressenyats abans.

Com a colofó, completem les dues missions amb esdeveniments populars i divertits que ajuden a descobrir nous companys, noves idees i nous reptes.

La finalitat d'aquest esdeveniment esportiu és recaptar fons per a la propera missió, que es preveu per a l'any 2024 a Llatinoamèrica.